Máte trocha času a chcete sa niečo dozvedieť o úrovni pohostinstva v našom hlavnom meste? Prečítajte si tento článok a budete v obraze. Myslím, že aj inde na Slovensku je situácia podobná, ak nie aj horšia.
Už som dávnejšie niekde na svojom blogu spomenula takýto zážitok počas dovolenky a návštevy istého historického mesta.
Obávam sa, že v našej mesačnej krajine sa situácia tak skoro nezmení k lepšiemu. Ale radšej si to prečítajte sami a zvážte, či ten český kuchár vraví pravdu. Obávam sa, že jeho slová sa dajú zovšeobecniť aj pre iné podnikanie na SVK nielen v oblasti gastronómie.
http://bratislava.sme.sk/c/5147951/pavel-pospisil-bratislavske-restauracie-katastrofa-a-zlodejina.html
Už som dávnejšie niekde na svojom blogu spomenula takýto zážitok počas dovolenky a návštevy istého historického mesta.
Obávam sa, že v našej mesačnej krajine sa situácia tak skoro nezmení k lepšiemu. Ale radšej si to prečítajte sami a zvážte, či ten český kuchár vraví pravdu. Obávam sa, že jeho slová sa dajú zovšeobecniť aj pre iné podnikanie na SVK nielen v oblasti gastronómie.
http://bratislava.sme.sk/c/5147951/pavel-pospisil-bratislavske-restauracie-katastrofa-a-zlodejina.html
Ako sa hovorí - na každém šprochu, pravdy je trochu. Čo sa týka husaciny v Grobe, plne s ním súhlasím. Je to zlodejina. Odkedy nebývam v BA nemôžem hodnotiť jej reštiky, ale ja osobne mám rada poctivé jedlo z ktorého som sýta a nie také "nastajlované" taniere po ktorých si doma musím dať chlieb s masťou aby som vydržala do druhého dňa:-) Packa
OdpovedaťOdstrániťJa s tým chlapíkom súhlasím. Síce som nevymietla všetky BA-reštiky, ale občas niekam zájdeme.
OdpovedaťOdstrániťO Grobe neviem, lebo my husacinu alebo kačinu nejeme, tak nás tam nezlákalo. Ale fakt som tiež počula podobné hodnotenia.
Stajlovanie je síce pekné, ale ak je to mizerná kvalita i kvantita, dávaš aj ty za pravdu tomu kritikovi.-)