Čo na to:
4 PL majonézy, 3 PL bieleho jogurtu (nechcem robiť reklamu, ale mne sa najviac osvedčila Activia biela či sladká), 1 PL kyslej smotany, 2 strúčiky cesnaku (ale nemusí byť), pár kvapiek citrónovej šťavy, mčk, pažítka, trošička aromatu (KNORR)
Ako na to:
Všetko spolu zmiešame, pridáme prelisovaný cesnak a pokrájanú pažítku
Ja dávam do tatarky na "velejmno" pokrájanú cibuľu a tróchen nastrúhaných kyslých uhoriek. S cesnakom to už pre mňa nie je tatarka, ale cesnakový dip. Packa
OdpovedaťOdstrániťmyslela som, ze dip neobsahuje majonezu, mozno sa mylim. ved
OdpovedaťOdstrániťano, moznosti je viac.. tuto cesnakovu som robila k rybe. niekedy tiež davam cibulku, taku s vnatou. uhorky ale nie. skusim nabuduce.