pondelok 23. marca 2009

Tatárska omáčka


Čo na to:
4 PL majonézy, 3 PL bieleho jogurtu (nechcem robiť reklamu, ale mne sa najviac osvedčila Activia biela či sladká), 1 PL kyslej smotany, 2 strúčiky cesnaku (ale nemusí byť), pár kvapiek citrónovej šťavy, mčk, pažítka, trošička aromatu (KNORR)

Ako na to:
Všetko spolu zmiešame, pridáme prelisovaný cesnak a pokrájanú pažítku

2 komentáre:

  1. Ja dávam do tatarky na "velejmno" pokrájanú cibuľu a tróchen nastrúhaných kyslých uhoriek. S cesnakom to už pre mňa nie je tatarka, ale cesnakový dip. Packa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslela som, ze dip neobsahuje majonezu, mozno sa mylim. ved
    ano, moznosti je viac.. tuto cesnakovu som robila k rybe. niekedy tiež davam cibulku, taku s vnatou. uhorky ale nie. skusim nabuduce.

    OdpovedaťOdstrániť