Čo na to:
2,5 bal. Indian keksov, 1 bal. lístkového cesta (400 g som mala ja), 500 - 750 g jahôd (čerstvé, mrazené, kompót), 2 vanilkové pudingy, 800 ml mlieka, 5 - 6 PL cukru, 2 PL oleja, práškový cukor na posypanieAko na to:
Lístkové cesto rozdelíme na dve polovicea rozvaľkáme ho na rozmery plechu.
Plech budeme potrebovať menší ( cca 32 x 26 ).
Cesto na doske presunieme na PNP a spolu s ním ho prenesieme na plech.
Indian keksy ukladáme na cesto tesne vedľa seba (bude to podľa veľkosti plechu, ja som minula 2,5 balíka).
Plech budeme potrebovať menší ( cca 32 x 26 ).
Cesto na doske presunieme na PNP a spolu s ním ho prenesieme na plech.
Indian keksy ukladáme na cesto tesne vedľa seba (bude to podľa veľkosti plechu, ja som minula 2,5 balíka).
Z mlieka, pudigových práškov a cukru uvaríme hustý puding a horúci ho vylejeme na jahody
Puding rozotrieme stierkou po celom plechu, zarovnáme povrch.
Druhú polovicu cesta vyvaľkáme a popicháme ho vidličkou. Cesto prenesieme na plech a položíme cesto tak, aby nevznikli záhyby.
Povrch cesta pokvapkáme olejom a roztorieme ho po celom povrchu. Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 °C asi 35 minút do zlatavej farby.
3 komentáre:
vyzerá vábne :)
:) ale nič extra to nebolo, musím priznať :(
Vyzerá to super, robil to už niekto? aké to je??
Zverejnenie komentára