utorok, 23. apríla 2013

Pizza na plechu



 Čo na to: 

všetky ingrediencie, ako sú uvedené tu .  Rozdiel je len v tom, že cesto robíme redšie, a preto do cesta pridáme o trocha viac vody (či mlieka).

Ako na to: 

Postup je rovnaký, ako je uvedené tu. Rozdiel je len v tom, že vykysnuté cesto z misy vlejeme na plech (s PNP) a stierkou alebo vidličkou ho ponaťahujeme do všetkých rohov.  Zvyšné kroky sú už úplne rovnaké...





 Povrch cesta potretý omáčkou, ktorej príprava bola taktiež popísaná tu...

Ďalej posypeme strúhaným syrom ... stačí poredšie...




 Na syr kladieme dobrôtky  podľa vlastnej úvahy a chuti




Pokladieme kúskami mozzarelly, prípadne posypeme aj iným druho syra ( pestrosť syrov - pestrosť chutí... ale neprehnať) a samozrejme bazalka nesmie chýbať





Upečené






Žiadne komentáre:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...